GunSu Steel olarak biz, en değerli yatırımımızın çalışanlarımız olduğunu düşünürüz. Ayrım gözetmeksizin herbir çalışana aynı özeni gösterir, ailenin bir bireyi olarak görür ve haklarını gözetiriz. Çalışan memnuniyeti bizler için oldukça önem arz etmektedir. Her zaman karşılıklı geribildirimlerde bulunup işimizde en iyiye yaklaşmayı ilke ediniriz.

Çalışanlarımızın her zaman kendilerini geliştirmesine önem veririz. Kişisel ve mesleki gelişimleri için almak istedikleri bir eğitim söz konusu olduğunda destek vermek için her zaman yanlarında oluruz. Benzer şekilde, mesleki becerilerini geliştirmek için almaları gerektiğini düşündüğümüz eğitimler hakkında kendileri ile görüşmeler sağlarız.

Yeniliğe ve yenilikçi fikirlere son derece açık bir çalışma ortamını benimseriz. Çalışanlarımız her konuda özgürce düşüncelerini paylaşabilirler, her zaman fikirlerine önem veririz.

Sizler de bizimle çalışmak ister misiniz? İş veya staj başvuruları için özgeçmişlerinizi ik@gunsusteel.com mail adresine iletebilirsiniz.